Esküvőszervezők és a KATA adózás

Szilvuple 05/04/2018

Kata 2018

Esküvők szervezésével foglalkozom idestova 15 éve és eddig egy nagy, nemzetközi cég foglalkoztatásában álltam, azonban a cég úgy döntött, hogy kivonul Magyarországról és a Távol-Keleten fog terjeszkedni. Ez engem sajnos sokként ért, mert ez azt a fajta céges biztonsági hálót egy csapásra kihúzta alólam, ami az elmúlt 15 évben életem részévé vált. De miután ez a szakma nekem nem csak a munkám, hanem annál sokkal több, hitvallásom, gyermekem, ezért fel sem merült bennem, hogy akár önállóan is de ne folytassam. Egyeztettem a könyvelővel a cégnél, aki a kata 2018 adózást javasolta, mert ennél könnyebb és gyorsabban tanulható nem létezik jelenleg az országban.

Kata 2018 kisvállalkozók számára

Most már csak azzal voltam meglőve, hogy honnan a fenéből fogok én ehhez olyan tanfolyamot vagy bármi más oktatót találni, aki a kata 2018 rejtelmeibe beavat, és el tudok indulni az utamon. Szerencsére a neten nagyon hamar rábukkantam egy cégre, akik videó oktatási anyagok segítségével képezik ki az alanyokat arra, hogy ne ijedjenek meg az önálló vállalkozói státusztól, mert annak megannyi szépsége is van.

Kata 2018 tanulása

Az oldalon csupán 10000 forintért töltöttem le a modulokban felépülő kata 2018 oktatási anyagát, és vágtam bele, hogy mindent megtanuljak róla, mert az ügyfelek nem várnak sokat ebben a szakmában sajnos. Mondjuk nekem ebből a szempontból nagyon nagy szerencsém van, mert a 15 év alatt olyan hírnévre tettem szert a különleges esküvőimmel, hogy egyrészt a cégnél – aki kivonult az országból – is a kedvencek közé tartoztam, másrészt nem kellett aggódnom, mert az ügyfelek egymásnak adták a kilincset.


Így megtanultam mindent amit lehetett a kata 2018 alapjairól, megcsináltam a cégemet és bele is fogtam az egyéni vállalkozók kalandos életébe. Mert rá kellett, hogy jöjjek, hogy ténylegesen élveztem azt a fajta nemzetközi céges háttér nyújtotta biztonságot, azonban sokkal nagyobb szabadságot jelent önállónak lenni, magamnak beosztani az időmet, és ezáltal sokkalta nagyobb felszabadultság érzetem is kialakult idővel. Ehhez persze társult az is, hogy a KATA 2018 szabályainak tökéletesen meg tudtam felelni, és nem volt egy adózási görcsben a gyomrom, hiszen itt csak egy egyszeri átalányadóról van szó, elég magas bevételi határral, úgyhogy ez nagyon megtetszett nekem.

Aki azért félt belevágni egy vállalkozásba, mert félt tőle, nyugodtan javaslom, hogy ő is ismerje meg a kata 2018 adózást, és nyugodtan vágjon bele, mert nem egy nagy kaland, és minden pénzt megér a világban szabadnak lenni, céges kötelmek nélkül és azt csinálva, amihez az embernek a legnagyobb kedve van és egyben a hitvallása is. Én szerencsésnek mondhatom magam, hiszen adott „anyaggal” dolgozhatok, a régi ügyfelek által annyi új megrendeléssel, ami ilyen szinten nem jelent aggodalmat a bevételek szempontjából. Mert tudom, hogy ez az ami a legtöbb vállalkozást megöli, hogy állandóan a forgalmi adatokon kell görcsölni és ehhez jönnek még az adózási kérdések is.

About the Author