A Fuvarozás is lehet álommunka

Szilvuple 21/09/2016

Gyermekkorom óta mindig a teherautókkal játszottam. Aki akkor ismert, látott gondolhatta, hogy a fuvarozás, a vezetés életem része lesz. Mások tűzoltók és rendőrök, orvosok akarnak lenni gyerekkorukba. Én csak azt tudtam, hogy teherautót akarok vezetni.

A gimnázium után, ahogy tudtam meg is szereztem a jogosítványomat, majd idővel a hivatásos sofőr jogsit is. Később jött az ötlet hogy csináljak egy fuvarozó céget, a Fuvar Oda életem egyik legjobb döntése volt.

Lassan jutottam el oda ahol tartok, elkezdtem egy olyan cénél dolgozni amely fő profilja a fuvarozás volt. Szálítottottunk mindent amit csak el lehet képzelni, leginkább építőipari anyagokat. Itt minden alapanyaggal megismerkedtem, hogy milyen a jó minőség, hogyan és honnan érdemes beszerezni. Milyen árak vannak a piacon és így tovább. Tudatosan próbáltam mindent megtudni erről az iparról, piacról, amit csak lehet. Egész jól haladtam a tudás elsajátításával, így elkezdtem azon dolgozni, hogyan tudnám a saját vállalkozásomat felépíteni.

fuvarozás

A fuvarozás az életem

Mivel a cégnél már szinte minden kapcsolatot megszereztem amire szükségem lehet, és az ismereteket is kellően elsajátítottam, nekiláttam kiépíteni az ügyfélkörömet. Megtaláltam a legjobb bányákat, amelyek csak a legjobb minőségű anyagokat, árukat biztosítják számomra, és leszerződtem velük. Így nem csak minőségi és jó alapanyagokat tudtam szállítani a megrendelőimnek, de igazán jó árakat is tudtam biztosítani számukra. A fuvarozás így végül teljesen életem részévé vált. Erre tettem fel mindent, és úgy tűnik életem egyik legjobb döntése volt. A fuvarozás alatt sok új embert megismerhettem és megannyi partnerkapcsolatot sikerült kiépítenem.

Szerencsém van, hiszen a legjobbaktól tanulhattam és most is a legjobbakkal dolgozhatom együtt. Ha valaki úgy érzi, hogy a teherautók szerelmese, és imádnak vezetni, a fuvarozás kipróbálása nem maradhat ki az életéből. Sokan félnek ettől a munkától, de állíthatom, hogy az egyik legjobb munka a világon.

 

About the Author